Bærum


Galleries


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
post@baerumkunsthall.no
Facebook
Website
Odd Nansensvei 19, 1360 Fornebu

Reise til kunsthallen:
Kollektiv: Buss #31 til Telenor Fornebu, derfra er det ca. fire minutters gange i retning flytårnet.

Bil: En time gratis parkering ved Café Odonata vis avis kunsthallen.

Share this page


Bærum Kunsthall


Bærum Kunsthall er et kunstnerstyrt visningssted for samtidskunst på Fornebu. Kunsthallen viser kompromissløs og dagsaktuell kunst som utfordrer, samtidig som det gjøres tilgengelig for alle. Med det ambisiøse programmet der både nasjonale og internasjonale kunstnere stiller ut, finner vi unge talenter så vel som etablerte kunstnere. Utstillingsprogrammet blir supplert med et stort antall arrangementer som kunstnersamtaler, performance kvelder og workshop. Utstillingsperiodene er korte slik at programmet i sin helhet viser mange kunstnerskap med en variasjon av teknikker og uttrykk.

Kunsthallen er lokalisert i gamle Fornebu brannstasjon. Med naturlig overlys i de industrielle visningslokalene og røft betonggulv, egner lokalene seg godt til å være formidlingslokale for samtidskunst. Med sin beliggenhet i umiddelbar nærhet av hovedstaden og utmerket tilgang til offentlig transport er Kunsthallen et reelt tilbud til publikum fra både Oslo, Viken og andre tilreisende. Umiddelbar nærhet til Flytårnet kultursenter med Vinbar (Papirfly) Spisesteder (Caravelle og Reko Deli), Galleri Flø, Telenor Arena og 31 bussen.

Gallerivaktene tar imot større og mindre grupper til omvisning i Kunsthallens åpningstider, ta kontakt for andre henvendelser. Utstillingene er åpne og gratis for alle, se program på våre hjemmesider.