Larvik & Stavern


Accommodation


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 991 07 273
Booking
post@streterecamping.no
Facebook
Website
Streterestranda 90, 3294 Stavern

Sesongen hos oss starter 1. mai og avsluttes 31. august.

Share this page


Stretere Camping


Stretere Camping er en familie camping som ligger 3,5 km. sydvest for sommerbyen Stavern, i naturskjønne omgivelser innerst i Naverfjorden.

Her på Stretere har vi 310 plasser for campingvogn med strøm, samt et eget område for telt, fotballbane, nytt oppholdsrom og livemusikk to ganger i sesongen.

Mulighetene er mange her hos oss, om du vil ligge ved vannet, nære sanitæranlegget, i “skogen” eller oppe på “jordet”.

Valget er ditt, men det kan forekomme venteliste på de mest populære plassene.

Kiosk – gatekjøkken
Campingplassen har egen kiosk / gatekjøkken. Her vil du finne sukkervarer, et enkelt utvalg av kolonialvarer, ferske bakevarer, samt fastfood.

Området
Kyststien som strekker seg langs hele Brunlaneskysten går over stranda vår. Dette er en flott turløype som er tilrettelagt og merket. Følger man stien mot øst, kommer man over Bøvre der det er flotte fiskemuligheter fra svabergene. Videre går stien via Rakke og inn til Stavern. Tar man mot vest kommer man langs alle Brunlanes-perler via Nevlunghavn til Helgeroa.

Vårt servicebygg inneholder
Dette rommer wc, dusj, sauna samt 2 h.c. toalett med dusj, hvorav et til rullestol. 1 stellerom for barn / baby med bademuligheter. Vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel, samt kummer for oppskylling av tøy, 1 oppvaskrom med kum.

Vi er stolte av vår strand
Dette er en 350 meter lang sandstrand. Den er langgrunn og meget barnevennlig. Badetemperaturen er ofte en av de høyeste i distriktet…

Arrangement vil bli annonsert under aktiviteter. Der vil det være en oversikt over allerede planlagte aktiviteter som skjer på vår campingplass som St.Hans feiring, Streteredagen, show osv.