Bærum


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
Facebook
Website
Snarøyveien 55, 1364 Fornebu


Share this page


Fornebu S


Fornebu S er ikke bare et ”senter”, men et sentrum for Fornebu, Snarøya og Lysaker. Det bygges en ny by på Fornebu med 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å være landets mest attraktive beliggenhet.

Vi har bygget et sentrum som verden ikke har sett tidligere! Her tar vi i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et bygg som møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå. Vi tenker miljø i alle ledd og for oss får energiforbruk i byggefasen ved valg av materialer og tekniske løsninger like stor oppmerksomhet som energieffektivitet ved bruk av bygget.

Vi skal favne de som raskt trenger en bursdagsgave, og de som vil gjøre unna storhandelen før helgen. Vi skal være noe for forretningspartnere som vil lunsje, og barselgrupper som vil skravle.

Vi vil ha hyggelige serveringssteder og fellesarealer som hver på sin måte er attraktive både for businessgjester, venner og familier. Vi skal være et tilbud for travle mennesker som ønsker effektiv storhandling med alt under samme tak, samtidig som de vil la seg forføre og overraske av produkter som ikke nødvendigvis står på handlelisten. Vi ønsker gjennomgående å tilby kvalitet, uten at det må forveksles med ekskluderende luksus.

Fornebu S har oppnådd den høyest mulige klassifiseringen i dette systemet, nemlig BREEAM-NOR Outstanding. Det er det ingen andre kjøpsentere i verden som klart før oss! Derfor kaller vi oss verdens mest miljøvennlige kjøpesenter.

Verdens mest utbredte klassifiseringssystem for bærekraftige bygg heter BREEAM. BREEAM-NOR er en norsktilpasset utgave av dette systemet. Du kan lese mer om hva disse kryptiske bokstavene betyr og hva klassifiseringsmetoden innebærer på www.ngbc.no