Bærum


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 67 13 00 18
baerumsverk@lovenskiold.no
Facebook
Website
Verksgata 15, 1353 Bærums Verk


Share this page


Handelsstedet Bærums Verk


Over 40 spennende butikker, gallerier og utsøkte spisesteder. Vi har åpent hele året.

Opplev det historiske industristedet Bærums Verk, som har gjenoppstått som et unikt handelssted med en helt spesiell atmosfære.

I arbeiderboligene fra 1700-tallet holder i dag en rekke kunsthåndverkere, gallerier og butikker til. Her kommer du tett på produksjonen av solid håndverk i materialer som glass, tre og keramikk. Den gamle støperibygningen er i dag et moderne kjøpesenter med en spennende butikksammensetning, hvor du blant annet finner anerkjente interiør- og motebutikker.

Her finnes også seks spisesteder, unike på hver sin måte, som tilbyr varierte menyer med høy kvalitet på maten, drikken og stemningen. I vårt vakre uteområde finner du skulpturparken. Blant idylliske bygninger langs elven, kan du fritt beskue over 30 skulpturer, utformet av landets fremste billedhuggere.

Året igjennom skjer det aktiviteter for store og små innen matglede, kunst og handel. Det arrangeres historiske vandringer, skulpturparkomvisninger og utstillinger. Førjulstiden her er en magisk tid hvor man vil oppleve eventyrlig julestemning med julemarked og et rikholdig juleprogram.

Handelsstedets særpreg er helt unikt og verdt et besøk uansett årstid og vær.

Besøk oss på Instagram