Oslo


Interior


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 22 00 82 40
Facebook
Website
Møllergata 6, 0179 Oslo


Share this page


A. Huseby


A. Huseby & Co ble etablert i 1889 av Andreas Huseby, og flyttet allerede i 1910 til nåværende lokaler i Møllergaten 6. Frem til 1970 drev vi egen møbelproduksjon og tapetserverksted. Gjennom årene har møblene blitt stilt ut, i inn- og utland, bl. annet Verdensutstillingen i Paris i 1900. A. Huseby & Co er stolte av å være en av Norges eldste møbelforretninger.

I dag driver vi med samme idé som da vi startet i 1889. Høy kvalitet, personlig service og stor bredde skal gi mulighet for møbler og løsninger tilpasset hver enkelt kunde. I September 2015 åpnet A. Huseby & Co Asker i Kirkeveien 220, med ønske om å tilby vår kompetanse til områder utenfor Oslo.

I våre butikker i Oslo og Asker viser vi et bredt utvalg av norske og skandinaviske møbler i klassisk og moderne design. Møbler skal ikke bare se godt ut, de skal også være gode i bruk og vare lenge. Våre møbler lages bl.a i eik, ask, bøk og valnøtt. Dette er harde tresorter som tåler mange års bruk.

Våre interiørkonsulenter har lang erfaring og mye kunnskap. Det å veilede og gi råd er faget deres. Vårt utvalg av møbler, tepper, interiørartilker, tekstiler og lamper gir mulighet for å få oppfylt de fleste ønsker.

Ta turen innom oss for å bli inspirert!