Tromsø


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 77 68 31 35
post@jacobfriis.no
Facebook
Instagram
Website
Storgata 60, 9008 Tromsø


Share this page


Jacob Friis


Urmaker og optiker. Salg av briller, solbriller kontaktlinser og klokker. Synsundersøkelser, kontaktlinsetilpasning og reparasjoner av ur. Synstest.
Siden 1903 har dette lille gule bygget huset Jacob Friis, urmaker og optiker, en lokalbutikk i Tromsø sentrum. Vi ligger vis a vis domkirka, eller #rettoverdomkirka som vi sier.

I dag er vi fjerde generasjon urmaker og optiker, som driver butikken videre i ny drakt. Fra første januar 2017 er vi en butikk uten kjede-profil (farvel Synsam), og det gir oss mulighet til å tilby et enda mer spennende utvalg av briller og solbriller for våre kunder.

OPTIKK
I tillegg til de kjente navnene i brilleverden (Ray Ban & Oakley) fører vi trendmerkene Celine og Givenchy, klassiske motehusnavn Dior og Armani. Danske brilledesign har stor plass hos oss, Ørgreen, Fleye & ProDesign. Sist, men ikke minst nye merker fra frie brillemakere, er Andy Wolf, DITA og Face a Face.

Kjernevirksomheten vår er synsundersøkelser og kontaktlinsetilpasning. Vi har fokus på øyehelse, måler trykk og synsfelt, fotograferer øyebunnen, evaluerer tårefilm, og hvor bra øynene dine ser og ser ut når du bruker kontaktlinser. (nei, linsekontroll er ikke bare kontroll av styrke=)

Vi jobber for å ta imot våre kunder med interesse og forståelse for behov og smak. Vi håper å kunne inspirere til morsomme valg, men selger også helt vanlige briller.

KLOKKER
Vi har en ekte håndverker i form av en urmaker som sitter og reparerer klokker og veggur midt i Tromsø sentrum. Dette er spenner fra de enkleste batteriskift til kompliserte verk. Han er lidenskapelig optatt av klokker, og instagrammer under @urmakerjacobfriis.