Tromsø


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 55 11 32 55
Facebook
Website
Skippergata 4a, 9008 Tromsø


Share this page


Nøstebarn


Nøstebarn skaper og selger klær i ubehandlet ull og i ull/silkeblanding. Vi har også garn med strikkeoppskrifter, tøybleieløsninger og soveskinn. At ullen er ubehandlet betyr at den er fri for all den kjemiske behandlingen ull vanligvis får. Vår ull er helt ubehandlet eller kun farget og da med trygge farger. Hovedmålgruppen vår er barn. For dem er det ekstra viktig at klærne er i trygge materialer og at de gir rom for aktivitet.

Ubehandlet ull er ideell til barneklær fordi den er myk og elastisk og samtidig regulerer varmen slik at barnet ikke blir klamt. Dette gjør at plaggene i ubehandlet ull ofte blir favorittplaggene, – de klærne som brukes hele tiden.

Voksne har også oppdaget hvor gode plagg av ubehandlet ull og ull/silke er. Derfor har vi også utvidet med klær til dame og herre.

Nøstebarn har drevet med tøybleier og ubehandlet ull siden 1983. Min far, som sammen med min mor startet firmaet, var tekstilingeniør og hadde ull som spesialfelt. De startet med garn og tøybleier og senere med ferdige klær. Jeg overtok firmaet i 1995, og i 2001 ble Nøstebarn AS stiftet. Etter hvert som etterspørselen har vokst, har vi økt produktspekteret vårt, hele tiden i tråd med våre prinsipper om klær som små og store har det godt i og som oppfyller våre strenge krav til etisk og miljøvennlig produksjon. Vi har etter hvert fått butikker i Oslo, Trondheim, Sandvika og Stavanger. Nær kundekontakt gjør at vi får tilbakemeldinger og ideer fra kunder, slik at vi hele tiden kan utvikle produktene våre til det beste for dem som skal bruke dem.

Jannecke Riisøen, daglig leder