Trondheim


Health & Beauty


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 73 83 36 00
Booking
post@solsidenspa.no
Facebook
Website
Solsiden Kjøpesenter, 2. etg., 7011 Trondheim


Share this page


Solsiden SPA


Solsiden Spa og Velværesenter AS ble etablert i 2003, som Trondheims første og fortsatt største dagspa på 500 kvm med velvære på Solsiden kjøpesenter.

For øvrig også Norges første Spa på et kjøpesenter! Her vil du bli trygt tatt hånd om av en stab høyt kvalifiserte massører, hud- og fotterapeuter, negledesignere og make-up-artister. De vil yte sitt aller beste innen sine fag.

Vi er spesielt ”store” på massasje, og kan tilby de fleste former for både terapeutisk massasje og mer klassisk velværemassasje. Felles for alle behandlingene er at de vil løse opp spenninger og gi opplevelse av økt velvære, men samtidig også virke positivt inn på sykdom og helse. Flere og flere har nå fått øynene opp for akkurat denne virkningen, og skjønt at massasje ikke bare er ment for idrettsutøvere og folk med klare muskel- og skjelettlidelser.

Forut for alle massasjebehandlinger anbefaler vi et opphold i vår våtroms-avdeling hvor massasjebad, infrarød sauna og kaldkulp vil gi kroppen et stimuli for den etterfølgende behandlingen hos massøren. Lån av badekåpe, slippers og håndkle er inkludert. I Spaområdet vil du også få servert både frisk frukt og drikke.