Trondheim


Health & Beauty


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 73 88 37 37
Website
Beddingen 4, 7042 Trondheim


Share this page


Vitusapotek Solsiden


Vårt apotek på Solsiden formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære.
Vårt apotek på Solsiden har dyktige medarbeidere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vitusapotek Solsiden i Trondheim holder til på Solsiden Kjøpesenter i 1. etasje og har åpent til kl. 24.00 alle dager hele året. Vi har egen inngang på dager og tidspunkt kjøpesenteret er stengt. Denne inngangen finner du ut mot Innherredsveien og ved siden av Godt Brød. Apoteket er skiltet med «Vitusapotek» og «åpent til 24». I vårt apotek på Solsiden i Trondheim vil du finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd. Besøk vårt apotek på Solsiden i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer på nett; Vitusapotek.no.
Ved bestilling av medisiner og andre apotekvarer i vårt apotek på Solsiden i Trondheim, sender apoteket deg SMS når medisinene er klargjort for henting innen 1 time i apotekets åpningstid.