Oslo


Transport


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
23 23 92 02
Facebook
Website
Sjøgata 4, 0250 Oslo


Share this page


AVIS


Avis Bilutleie tilbyr biler til ulike behov

Avis anses å være et pålitelig merke med prisbelønte tjenester og en lang innovasjonstradisjon. De høyeste kravene til komfort og servicekvalitet har gjort Avis til en av de ledende merkene i verden når det gjelder kundetilfredshet.

Et besøk i Oslo er et minne for livet, så bestill din leiebil online av oss på Avis Bilutleie og nyt ditt besøk her i en av våre leiebiler. Skal du leie bil fra oss kan du ta deg til Bygdøy og besøke Vikingskipshuset og se bl.a. Gokstadskipet fra 800-tallet. Her finner du også Fridtjof Nansens polarutforskningsfartøy Fram og Thor Heyerdahls Kon-Tiki.

Vil du ta med familien på piknik, er et besøk i underbare Frognerparken en sikker vinner. Her finner du Monolitten og flere andre statuer laget av kunstneren Gustav Vigeland. Ellers kan vi foreslå et besøk til Langøyene i Oslofjorden. Båter fra sentrum av byen går hver halvtime, og her finner du en koselig liten kafé med uteservering, vakker natur og badestrand. Er du friluftsmenneske, så tar du din leiebil fra Avis opp til Holmenkollen, og går derifra videre ut i Nordmarka, som er Oslos mest populære rekreasjonsområde.