Oslo


Transport


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
67 25 55 35
Website
Sjøgata 4, 0250 Oslo


Share this page


Budget Bilutleie


Budget Bilutleie – Alltid mest verdi for pengene

Billeie gir deg frihet til å legge opp løpet selv, og et av stedene du bør få med deg, er Vikingskipmuseet på Bygdøy. På Bygdøy ligger også Kon-Tiki Museet og Frammuseet, og på sommerstid er det fine bademuligheter på Huk. Med leiebil i Oslo er det også enkelt å ta en tur til Holmenkollen, der du i tillegg til de imponerende hoppbakkene og skimuseet kan nyte en formidabel utsikt over byen. Fortsett gjerne videre til Frognerseteren og prøv den berømte eplekaken der.

Litt utenfor byen ligger fornøyelsesparken Tusenfryd, og ved å leie bil hos Budget kan du og barna rekke både berg-og-dal-banen, tømmerrenna og alle karusellene uten å måtte stresse for å nå bussen. Med leiebil får du full frihet og kan nyte Oslo i fulle drag.

Budget Rent a Car er en av verdens ledende bilutleiekjeder, med mer enn 3500 stasjoner over hele verden. I dag finner du Budget i over 128 land. Den totale bilparken er på ca. 265.000 kjøretøyer.

Selskapet ble stiftet i 1958 i Los Angeles, USA. I 1978 ble det første Budget-kontoret åpnet i Norge.

Med unntak av Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, er Budget Norge drevet med franchisetakere – lisensrettighetene eies av selskapet RAC Norway AS.

I menyen til venstre kan du bestille leiebil direkte fra en av våre utleiestasjoner, både i Norge og i utlandet.

Velkommen til en av våre stasjoner!