Stavanger


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 51 89 63 63
Website
Verksgata 2, 4013 Stavanger


Share this page


Déjà vu delikatesser


Velkommen til DejaVu! Da vi åpnet Déjà Vu Delikatesser i september 2002, var målsettingen å lage ærlig og god mat som ikke er avskrekkende dyr. Det samme jobber vi for den dag i dag.

Vi er heldige som befinner oss i et område med så mange gode råvarer og flinke produsenter. De fleste leverandørene våre holder til en kort spasertur unna kjøkkenet vårt: Vi kan hente sjømat rett fra fiskebåtene som ligger fortøyd ved Jorenholmen. Kjøttvarer får vi fra Albert Idsøe rett over gata. Hvis vi skulle gå tomme for brød, holder den danske bakeren Torben til på Kanelsnurren et steinkast unna. Kaffen vår brennes – og har alltid vært brent av – Stavanger Kaffebrenneri.

I tillegg til å servere spennende måltider til gjestene våre i spiseriet leverer vi mat til selskaper, sammenkomster, møter og mottakelser. Dette kan du lese mer om på våre cateringsider.

Vi stiller gjerne med kjøkken- og serveringspersonale til store og små arrangementer, brylluper, jubileer eller hva det måtte være. Skikkelig god mat blir det uansett!