Stavanger


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 51 52 73 50
Facebook
Website
Strandkaien 37, 4005 Stavanger


Share this page


Fisketorget


Vi driver kombinert butikk- og sjømat restaurant på samme tomt som det alltid har blitt solgt sjømat i Stavanger, nemlig innerst i vågen. På denne tomten har fiskehandlere stått og solgt sjømat i over 150 år. Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Restauranten
Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet. I restauranten har vi hatt to retter fast på menyen vår siden vi åpnet: vår utmerkede rekesandwich og Fisketorgets fiskesuppe.Utenom disse to rettene endres menyen vår utefra sesong, råvaretilgang og kokkenes fantasi. Vi prioriterer også alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer. Fisketorget i Stavanger skal fremstå som et innovativt og fremtidsrettet sjømatutsalg, hvor høy kvalitet og ferskhetsgrad, stort utvalg, solid kompetanse og ekstraordinær servicegrad preger virksomheten.

Fiskedisken
Dette er byens mest eksklusive fiskedisk. Her får du fantastiske, dagsferske råvarer fra lokale leverandører. I tillegg til tradisjonelle råvarer som reker, krabbe, håndskjærte fileeter og hel fisk, tilbyr vi eksklusive varer som ferske kamskjell, østers, sushi, hummer, hjemmelagde silderetter, fantastiske klippfiskvarianter, eksklusive Ritz produkter og mye mer.

Kjøledisken er ca 6 m lang og fyller rundt 150 kg med fersk sjømat. I tillegg har vi et stort basseng hvor vi har levende sjøkreps. Vi prioriterer også alltid lokalfanget sjømat fremfor langreiste varer.
Vårt mål er å ALLTID kunne levere den sjømaten kunden forespør, men noen varer kan ta litt lengre tid enn andre, og enkelte kan være umulig på grunn av sesong, vær og vind. En av de tingene vi selger mest av i butikken er våre egne fiskekaker. Vi har solgt 2 200 000 stk siden vi åpnet. Disse kommer med og uten løk og mange tar omvei for å få med seg en til to varme fiskekaker. Våre fiskekaker selges også i restauranten. På huset besitter vi masse kompetanse som vi mer enn gjerne deler med deg. Det vil være seg middagstips, hvordan du behandler og tilbereder dine råvarer, eller tips til oppbevaring og holdbarhet. Spør oss gjerne om hjelp.