Tromsø


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 77 67 15 00
post@dreckerdesign.no
Facebook
Website
Sjøgata 31/33, 9008 Tromsø


Share this page


Drecker Design


Din optiker i Tromsø sentrum. Fra 1874 har Drecker familien drevet optikervirksomhet, og vi viderefører tradisjonen på Drecker Design i Tromsø Sentrum.

På Drecker Design spesialiserer vi oss på eksklusive brillemerker, kvalitetsglass og god kundeservice. Dersom du trenger solbriller har vi et stort varelager. Foruten klassikere som Ray Ban og Oakley, finner du eksklusive luksus merker som Prada og Victoria Beckham, samt prisbelønnede designermerker som Tyske Lunor eller Tom Davies. For de litt spesielt interesserte har vi også sjeldne merker som 3d-printede briller fra You Mawo, eller det tradisjonsrike japanske brillemerket True Vintage Revival, som bare kan finnes i 83 utvalgte butikker i verden.

Våre Optikere Per Arne Drecker og Erika Drecker driver synsprøver, og sørger for at dine brilleglass blir så nøyaktig som mulig. Vi benytter også glassleverandøren Rodenstock, som gir oss de beste brilleglassene på markedet. Her får du også benytte deg av en maskin kalt «dnEYE skanner», som har vært med på å revolusjonere brilleindustrien de siste årene. Gjennom maskinen, kan du scanne øyet for å få brilleglass helt skreddersydd etter dine individuelle øyemål. Vi på Drecker Design er med på å bane vei for den fremtidige optikeropplevelsen.

Viste du at du kan designe dine egne briller? Vi på Drecker Design kjører prosjekter hvor vi gjennom samarbeid med våre leverandører kan skreddersy dine briller. Ønsker du for eksempel en Custom Ray Ban eller Oakley solbrille? Gjennom våre systemer kan du designe din egen Ray Ban eller Oakley, og få den sendt hjem til deg. Merkene Tom Davies og You Mawo åpner også for at vi kan skreddersy aspekter med din brille. Dersom du ønsker å endre passform, eller trenger en liten endring, kan vi ta mål, å bestille opp din helt egen spesialdesignet brille. Besøk vår butikk i Sjøgata 31 / 33 for å finne ut mer.

Vi lever for å yte kundeservice, og spanderer gjerne en kopp kaffe. Kom innom for en hyggelig prat, og fin din neste brille.