Trondheim


Activities


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
72 84 87 00
Facebook
Website
Trondheim


Share this page


Bowling 1


Familiebowling
Hos oss har hele familien det gøy sammen. Med Lekeland, Megazone, Biljard, Gokart og Bowling, har vi aktiviteter for alle aldersgrupper. Vi har automatiske barnerenner på alle våre baner, som hindrer kula å havne i renna. Dette gjør at minstemann kan vinne over resten av familien! Velkommen skal dere være!

Bursdagsbowling
Bursdagsbowling er populært hos mange barn og unge og har faktisk blitt en kjempesuksess. Hos oss kan du kombinere bowlingbursdagen med både gokart, megazone og lekeland, alt etter hva barnet ønsker. Å feire bursdagen sin hos Bowling1 & Gokart er en morsom og lettvint løsning. Våre hyggelige medarbeidere sørger for at barna får en flott og underholdende opplevelse. Du slipper både planlegging og opprydding. På alle våre baner kan vi trekke opp banekanter som hindrer at kula går i renna, og barna vil alltid klare å få ned noen kjegler. Dette gjør at alle barna får en glede av bowlingen.

Alternativer for bursdag bowling
Ta kontakt med senteret for å høre om hvilke alternativer som tilbys. Vi har jevnlig bursdagsselskaper hos oss, og har gode rutiner for dette. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Husk å bestille i god tid, slik at du får arrangert bursdagen til ønsket dag og tid!

Vi arrangerer bursdager alle dager!

Bestill bursdag på tlf 72 84 87 00 eller send oss en e-post til:

Firmaarrangement
Inviter dine medarbeidere til en hyggelig kveld! Har du planer om å invitere dine medarbeidere ut på en hyggekveld? Hvorfor ikke ta turen til Bowling1 Trondheim? Hos oss kan dere kombinere god mat og drikke med aktiviteter som innbyr både til sosialt samvær og spennende kappestrid. Vi har møtelokale for små og store grupper, vi ordner med mat og drikke etter nærmere avtale. Vi skreddersyr arrangementet for deg.

Seniorbowling:
Mandag og onsdag ser ut til å være de store seniorformiddagene. Fra klokken tolv til ca klokken halv tre er det myldrende liv i senteret. Her har vi voksne folk som kommer fast og som koser seg med bowling, kaffe og nystekte vafler.