Larvik & Stavern


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 400 82 427
Booking
post@hansemannlarvik.no
Facebook
Website
Kongegata 33, 3256 Larvik


Share this page


Hansemann


Velkommen til Hansemann Larvik – en nyskapende fusjon av utested, sportsbar og restaurant. Vårt mål er å skape et varmt, koselig og innbydende miljø der hver gjest føler seg hjemme, uansett om de søker avslapning eller underholdning. Nattklubb fredag og lørdag til 2.30

Våre lokaler er smart delt i flere seksjoner for å oppfylle alle slags preferanser og behov. I restaurantdelen kan du nyte et deilig måltid i rolige omgivelser, perfekt for bedrifter og klubblag som søker et privat og rolig sted for sine arrangementer. For de som foretrekker mer liv og røre, tilbyr vår bar en pulserende atmosfære komplett med scene, mange skjermer, en stor bar og et førsteklasses lydsystem.

Konseptet vårt er skreddersydd for de som ønsker et trivelig sted å nyte kvalitetsmat og drikke, samtidig som vi sikrer en levende atmosfære når kvelden faller på. Sportsbaren vår forvandles til et pulserende utested når solen går ned, og tilbyr DJ-er eller live musikk for en uforglemmelig nattelivsopplevelse.

Vi inviterer deg til å oppleve det unike ved Hansemann Larvik – et sted der sport, mat og musikk kommer sammen for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Hansemann er mer enn bare et utested; det er et arvestykke med en rik fortid. Fra tiden det først åpnet sine dører, har det vært et samlingspunkt som har gitt glede, latter og fantastiske smaksopplevelser.

Vår ambisjon er å blåse liv i denne arven ved å tilby mat av ypperste kvalitet, slik vi gjorde i de gode gamle dager. Ved å styrke lokalsamfunnet og velge råvarer fra lokale leverandører, er det vår oppgave å bygge en meny som ikke bare smaker godt, men også representerer vår kjærlighet til lokalprodusert mat.

Det er denne forpliktelsen til lokalsamfunnet og vår lidenskap for mat som skaper den uforlignelige smaken hos Hansemann!

Book oss:
Ser du etter en trivelig plass å ha firmafest? Kanskje et event, eller bare en plass å hygge seg med private gjester? Send oss en mail om ditt ønske, så svarer vi med et pristilbud snarest: post@hansemannlarvik.no