Larvik & Stavern


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 948 78 832
Booking
post@smakavstavern.no
Facebook
Website
Bryggeslengen 6, 3290 Stavern


Share this page


Smak av Stavern


Vår visjon er å skape et samlingssted hvor hver gjest føler seg hjemme, hvor minneverdige måltider med tapas, sjømat og andre herligheter danner bakgrunnen for uforglemmelige øyeblikk med familie, venner og kolleger på brygga i Stavern.

Maten vår er en hyllest til de fineste råvarene fra hav og jord, nøye utvalgt fra anerkjente leverandører som Oluf Lorentzen, Brødrene Berggren og Meum. Vår filosofi er å skape eksepsjonelle retter som reflekterer sesongen, slik at hver bit alltid er fersk, full av smak og av høyeste kvalitet.
Vår varierte meny strekker seg fra tradisjonelle tapasretter, hvor hver bit er en oppdagelsesreise, til autentisk italiensk pizza og enestående sjømatretter, hvor havets friskhet kommer til sin rett. Vi har også et utvalg av pastaretter, hver med sin unike blanding av smaker som er designet for å glede og overraske.

Og hva er en god matopplevelse uten den perfekte drikken? I samarbeid med Haugen Gruppen har vi et nøye utvalgt et assortiment av viner og øl som komplimenterer vår mat. Vårt mål er å sikre at hvert måltid hos oss blir en harmonisk symfoni av smaker som etterlater et varig inntrykk.