accommodation


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 22 00 57 00
Website
Storgata 21-23, 0184 Oslo


Share this page


Clarion Collection Hotel Bastion


Clarion Collection Hotel Bastion er et hotell med særegen personlighet, unikt design og en deilig atmosfære. Hotellet er inspirert av engelske boutiquehotell og legger vekt på å skape en hjemmekoselig stemning for deg som gjest.

Beliggenhet
Hotellet er sentralt beliggende i Kvadraturen, kun få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, Karl Johans gate og Aker Brygge. Les mer om Oslo her.

Vi byr alltid på Afternoon Sweets og Evening Meal
På Clarion Collection Hotel Bastion får du en god start på dagen med en næringsrik frokost, og på ettermiddagen dekkes det på til Afternoon Sweets. På kvelden serverer vi Evening Meal i den hyggelige spisestuen med både varmmat, salat og suppe. Les mer om måltidene under Servicetilbud.


Møterom og konferanse
Har din bedrift ofte behov for hotell i Oslo? Ved behov for hotell i forbindelse med konferanse eller overnatting i Oslo kan hotellet tilby fordelaktige firmaavtaler. I tillegg til rabatterte priser på alle romkategorier, vil en firmaavtale også gi fordeler som prioritet på venteliste og oppgradering til høyere romkategori ved ledig kapasitet.
Les mer om våre møterom her.

To ulike innredninger
Hotellet består av to bygg med ulik stil. Det ene bygget med 60 rom var nyoppusset i 2009 og har en enkel og moderne stil. I dette bygget finner du standardrom, familierom og superiorrom. Bygget med våre 37 flotte deluxerom og suiter ble åpnet i 2001. Alle rommene i denne fløyen er inspirert av engelsk boutique-stil og er innredet med møbler og detaljer fra hele verden. Les mer om våre hotellrom her.

Historie
Da Morten Mørch åpnet dørene på 1990-tallet ønsket han å skape et av verdens beste hoteller. For å oppnå dette reiste han verden rundt for å hente inspirasjon. Resultatet er et hotell med en personlig stil og elegant atmosfære.

Cash free
Clarion Collection Hotel Bastion gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.