Oslo


Accommodation


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 22 03 11 00
Website
Møllergata 26, 0179 Oslo


Share this page


Comfort Hotel Xpress Youngstorget


Velkommen til Comfort Hotel Xpress Youngstorget – et moderne og prisgunstig hotell rett ved Oslos hjerte, Youngstorget. Her venter byens uteliv og shopping rett rundt hjørnet.
Oslos beste beliggenhet.

Dette hotellet er for deg som vil utforske og oppleve Oslo. Youngstorget med sitt kulturtilbud, butikker og restauranter ligger rett rundt hjørnet. Resten av sentrum, Aker Brygge og Oslo S er ikke langt unna det heller. Les mer om Oslo her.

Vi tenker nytt
Comfort Hotel Xpress er annerledes! Hotellet åpnet i 2011, og her finner du den siste teknikken og de sterkeste fargene. Her er det lite som er meningsløst eller i veien, vi liker det som er edgy. Heng på takterassen eller i underetasjen, spill flipper eller fotball. Vi er ikke som andre, helt enkelt.

No fuzz
Dette er et hi-tech-hotell med smarte løsninger, for deg som ikke vil legge penger på unødvendige saker. Det betyr at du slipper dyre tjenester som room service og minibar på rommet. Derimot finner du mye snacks, mat og drikke til rimelige priser i vår lobbyshop, som er åpen døgnet rundt. Vi gjør også vårt beste for å påvirke miljøet så lite som mulig, noe du vil merke når du bor her. Vi har kuttet ut hotellrestauranten, og bytter ikke håndklær og sengetøy for deg hver dag.

Tren når du vil
Comfort Hotel Xpress Youngstorget har et velutstyrt treningsrom med maskiner både for kondisjon og styrke. Det er åpent døgnet rundt, så du kan trene når det passer deg.

Kule og kompakte rom
Vi har 175 smarte hotellrom, som er kompakte, med lekre farger og moderne møbler. Du får alltid et rent og fresht rom når du kommer til oss. Men for å kunne være et enda rimeligere hotellalternativ i Oslo så ryddes ikke rommene for deg hver dag. Om du bor over en periode, rydder og vasker vi rommet hver fjerde dag. Vi kommer gjerne og fikser litt for deg i mellomtiden, men da mot en mindre avgift. Kom, så forteller vi deg mer om hvorfor og hvordan!

Cash free
Comfort Hotel Xpress Youngstorget gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.