Oslo


Activities


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 22 68 26 69
Website
Ekebergveien 103, 1178 Oslo


Share this page


Søylehuset Cafe & Minigolf


Søylehuset Café & Minigolf ligger sentralt på Ekeberg i naturskjønne omgivelser. Med til golfanlegget hører Søylehuset kafe, et landemerke i Ekebergparken, som har servering både ute og inne hele året.

Parken er en fin rekreasjon for alle med behov for å komme vekk fra stress og mas fra jobb eller i byen.
Parken benyttes hvert år av skoler, aktivitetskoler, idrettslag, institusjoner, bedrifter, foreninger m.m. Enten det er til konkurranseform, eller bare for moro.

18 Hulls Blått Anlegg
Europabanen som det blå anlegget heter, ble i starten brukt som konkurranse bane, og dette anlegget var vårt aller første på Ekeberg i 1981. Her spiller du minigolf i et landslap fylt med elver, små hytter, fontener og troll. Banens ufordninger er mange, pyriamider, hullet på toppen, lynet, musehullet, sandkassen og mange mange fler!
Blå bane er også handicap og barnevogn-vennlig

18 Hulls Rødt Anlegg
Det røde anlegget kom til Ekeberg i 1991. Her spiller du minigolf i skjønne parkomgivelser, både på bakkenivå og broer. På din vei gjennom banen møter du troll og levende fossefall, mens banens utfordninger har morsomme og utfordrende hinder av flere slag deriblant ku, delfin og krokodille.
Den røde banen er noe lettere.

Bursdagsparty
Vi begynte å arrangere bursdagspartyer i 2000, og siden da har dette vist seg å bli en kjempe suksess, og årets høydepunkt for mange. Pågangen blir større hvert eneste år, og noen kommer også igjen flere år på rad!

I strålende fint vær, eller i sprutende regnvær, holder vi selskaper fra min. 6 til 40 barn mellom fylte 7 til 16år. Når alle gjestene har ankommet forklarer vi regler, hva som skal skje, deler opp i lag og geleider barna gjennom bursdagsfeiringen (Vi er ikke med på minigolfrunden, men er selvsagt er tilstede. Barn under 10år, anbefales følge med foreldre/foresatte). Foreldre og foresatte kan enten bli med på festlighetene, eller ta en kopp kaffe i solveggen, mens vi arrangerer selskapet.