Oslo


Galleries


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 24 11 87 00
Website
Skovveien 27, 0257 Oslo


Share this page


Galleri Briskeby


Utstiling 7. okt. – 3. nov.
Era Leisner – “INSIKTER” – maleri og grafikk

“Motivene er inspirert av tanken om at mennesket er i ferd med å definere seg ut fra naturen som helhet, og skaper scenarier som både belyser avstanden dette medfører og den uunngåelige sammenhengen som fremdeles eksisterer mellom oss” – Era Leisner

Era Leisner (f. 1988) er bl.a utdannet ved kunstakademiet i Edinburgh, Skottland og akademiet Jan Matejko i Krakow, Polen.Hun bor og arbeider i Oslo. Leisner beveger seg innenfor en figurativ tradisjon, der forholdet mellom naturen og mennesket står sentralt. Hun arbeider med tegning, akvarell og oljemalerier, i kombinasjon med andre materialer. Med ornamentale innslag og stor detaljrikdom tilfører hun verkene et personlig og særegent preg. Motivene skaper ofte en kontrast mellom det kjente og det uventede, hvor mennesker og dyr blir skildret på nye måter, uten omgivelser som definerer rommet.

Om Galleri Briskeby
Vi har som målsetting å vise bredden innen norsk samtidsgrafikk; fra gamle håndverkstradisjoner til nye tendenser innen uttrykksformen. Bak hvert eneste grafiske blad – enten det er litografi, etsning, sliketrykk eller tresnitt – ligger det en møysommelig kunstnerisk prosess. Grafikk er kunsten for alle! Eksklusivt og tilgjengelig på samme tid.
Hos oss stilles det høye krav til kvalitet samtidig som dørterskelen er lav.

I våre gallerilokaler viser vi kontinuerlig separat – eller gruppeutstillinger med kunstnere som arbeider med grafikk. I underetasjen har vi en permanent småbildeutstilling av et utvalg kunstnere tilknyttet galleriet.

Vi har skuffene fulle med grafikk som formidles på vegne av kunstnerne, og trykkene er til enhver tid tilgjengelig for salg.
Besøk vår nettbutikk for en bedre oversikt over hvilke bilder som finnes hos oss.

Vi anbefaler likevel de som har muligheten å komme innom galleriet for å se bildene. Gjengivelsen på skjermen blir aldri like bra som i virkeligheten, og vi har flere trykk i galleriet enn de som ligger ute på nettet.

Vi tilbyr også innramming.