Oslo


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 22 46 50 36
Website
Bogstadveien 20, 0355 Oslo


Share this page


Agnar Hagen


Agnar Hagen er en skobutikk i Bogstadveien som feiret sitt 100-års jubileum i 2016. Vi selger sko til herre, dame og barn. Butikken drives i dag av fjerde og femte generasjon.

Til Hagen har de vandret, generasjonene, når de trengte noe nytt å gå med. På dette området ser tiden ikke ut til å forandres. Til den spreke 100 års jubilanten kommer årskullene trillende inn like sikkert som de begynner på skolen. Gode vaner er det noe eget ved, var det en eller annen som sa.

Den 11. november 1916 startet det hele. Skobutikken til Hagen. Familiebedriften i Bogstadveien som ble startet av mor. Sønnen var visergutt og handelsskoleelev om kvelden.

Her finner du barnesko i et utvalg du må krysse grenser for å finne maken til. Damer og herrer trenger ikke løse billett hos SAS for å sko seg kontinentalt eller amerikansk. De beste kvaliteter fra den store verden har funnet sin plass hos familien Hagen.

Atmosfæren lokker frem minner fra ungdommens dager. Da kyndig ekspedering til slutt ga resultater i form av nye blå, hvitsålede seilersko som vandret stolt ut i Bogstadveien. Lukten av nytt lær sitter ennå i neseborene.