Oslo


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
488 65 785
kundeservice@follestad.com
Facebook
Website
Kongens gate 22, 0153 Oslo


Share this page


Follestad


I september 2017 åpnet Norges råeste herreforretning i Kongens Gate 22. Dette er et ærverdig bygg med mye historie i Oslo. Bygget stod ferdig så langt tilbake som 1891, og er for Osloboere best kjent for å huse Molstad & Co i en årrekke. Vi fører Molstad & Co sine konfeksjontradisjoner videre, og tilbyr et bredt utvalg av konfeksjon fra anerkjente varemerker i vår nye butikk.

En varepakke du ikke har sett maken til!

Follestad Kongens Gate 22 er på nærmere 1000 kvadratmeter, og huser vår største Follestad butikk. Vi tilbyr en av Norges mest eksklusive varepakker, og du vil finne merker som Jacob Cohën, Montecore, Eton, R.M Williams, Oscar Jacobson, Barba Napoli, Belstaff, Orian, Corneliani, Sanders, Frislid, Lardini, Uber, Cedrico, Plain, NN07, Lacrosse, Calvin Klein, Julian Reed, Urban Pioneers og Cavour.

Midt i hjertet av Follestad Kongens Gate 22 finner du en ny skatt i Oslo, nemlig K22. Dette er en stor kaffebar som fremstår som et pulserende hjerte i den nesten 1000 kvadratmeter store butikken, og er et et sosialt samlepunkt for kunder fra både Follestad og Kamikaze.