Oslo


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 23 23 85 60
Website
Ruseløkkveien 3, 0251 Oslo


Share this page


Vikaterrassen


Etter lang tid med anleggsarbeider har Vikaterrassen blitt til en bilfri gågate og et flott byrom. Butikker og serveringssteder er nøye valgt ut for å gjøre området til et godt sted å være. Oslo er mettet av luksus-forretninger og handlesenter-konsepter. Urbane mennesker ønsker å handle og spise kvalitet, de vil ha god service og hjelp fra eksperter på sine felt.

Derfor er den nye gågaten fylt med konsepter som ikke finnes andre steder. Butikker med personlig ekspertise og service, som Cavour som selger det ypperste innen italienske dresser og sko, og løpesko-spesialisten Torshov Sport Løp. Restaurantene skal være steder med ujålete mat og rene, ærlige råvarer, som Genki, Ett Bord og Xich Lo Asian Bakery & Tapas. Det skal være en åpen og ikke-ekskluderende stemning i nye Vikaterrassen. Det er høy kvalitet med en lav terskel. Våre leietakere har en bærekraftig profil og en historie å fortelle.

 

– De som kommer til Vikaterrassen ønsker seg kvalitet og de vil handle med lave skuldre, sier senterleder Anne Ormstad, om det nyoppussede området i Ruseløkkveien. Hun gleder seg over at Vikaterrassen har våknet til liv igjen.