Oslo


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
Facebook
Website
Jernbanetorget 1, 0154 Oslo


Share this page


Joker


Velkommen til Joker!
Vi tror på god, gammeldags service. – Det eneste vi er usikre på er om den faktisk er gammeldags. Service er rett og slett ikke hva det en gang var. Unntatt i Joker-butikkene. Vi driver nemlig butikk på gamlemåten. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til – helt selv. Med små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet og der vi kan navnet på de fleste kundene våre.

Vi er den lokale butikken både der folk bor og ferierer. Joker har flest søndagsåpne butikker. Vi er møteplassen i byen og på bygda. Vi var først med å løfte frem kjøpmennene som våre fremste talspersoner, og vi mener at våre kjøpmenn og deres ansatte leverer personlig og god service hver dag.

Joker er og skal bli en enda bedre bidragsyter i lokalmiljøet. Det er derfor vi nå endrer vårt slagord fra Joker – helt i nærheten til Joker – Den gode naboen.

Gode naboer og godt naboskap er positive begreper for oss alle. Fordi gode naboer bryr seg, hjelper til, slår av en prat og låner ut ting folk har behov for. En god nabo er en som alltid har døra åpen (for mange av dere betyr det også på søndager). En god nabo bidrar i lokalsamfunnet. Gode naboer blir det rett og slett aldri nok av.

VELKOMMEN TIL OSS

Våre andre Joker-butikker

Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.