Oslo


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
401 79 000
Website
Tore Hals Mejdells vei 5, 0751 Oslo


Share this page


Cashmere House


CASHMERE HOUSE startet i 2010 under navnet Noolyyr Cashmere ANS, og i dag Norges største importør av cashmere i fra Mongolia.

CASHMERE HOUSE har fokus på kvalitet, produksjon, dyrehold og ikke minst arbeiderenes ve og vel. Derfor er de fleste av CASHMERE HOUSE’s samarbeidspartnere ISO-sertifriserte og ikke minst er de karakterisert for å være noen av de beste cashmereprodusentene World Wide. Dette går ikke bare på produksjonen, men også på kvaliteten på cashmeren fra geitene. Fiberkvaliteten på ullen har veldig mye å si for hvor mye plagget nupper over tid.

Med bakgrunn i dette, gleder det oss å kunne tilby våre kunder disse produktene til gode priser. CASHMERE HOUSE har kun fokus på å kjøpe cashmereprodukter fra de beste produksjonsfabrikkene i Mongolia. Ikke minst får vi mulighet til å velge blant det beste av det beste hvert år, fordi vi kjenner fabrikkene personlig.

Aktuelt design:
Vår standard design skal være av ypperste kvalitet, tidløst design og standardiserte størrelser for det nordiske markedet.
Det er også unik design og limited collections som vi får inn til vår butikk. Vi har også fokus på internasjonale nyheter innen cashmere, der vi søker etter det særpregete og unike som du ikke skal finne noe annet sted enn hos oss i Norge.

Viktig! Våre leverandører er merket: Against child labour, og ISO 9001:2000 sertifiserte.

Ellers ønsker vi alltid tilbakemeldinger i fra dere, slik at vi kan gi våre kunder et enda bedre tilbud i fremtiden. Samt at vi blir en enda bedre butikk i fremtiden.