Oslo


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 469 31 023
bjorvikaundertoy@hotmail.com
Facebook
Website
Operagata 63c, 0194 Oslo


Share this page


Bjørvika Undertøy


Bjørvika Undertøy ble etablert Juni 2021 og ligger i hjertet av Bjørvika, midt i handlegaten i Oslobukta. Med fokus på kvalitet, kunnskap og skjønnet i alle fasonger, ønsker vi å tilby en skreddersydd opplevelse hvor hver enkelt kunde er i fokus. Alle kvinner er forskjellige og derfor tar vi alltid utgangspunkt i deres ønsker og behov. Erfaring og kunnskap er noe av det vi setter høyest hos våre ansatte, og derfor blir de nøye trent opp i tilpasning og kundebehandling.

Uansett hvilken stil eller form du har, så finner du en BH for deg på Bjørvika Undertøy. Vi er opptatt av mangfold og fører derfor et stort spekter av størrelser. Våre størrelser varierer fra 60-115 i ryggmål, og fra A-L cup.

Bjørvika Undertøy er en multibrand og spesialbutikk med et nøye utvalgt sortiment av de aller beste merkene i bransjen. Her finner du undertøy, badetøy, nattøy og mye annet. Vi fører merker som Marie Jo, Prima Donna, Empreinte, Wolford, Mey, Andres Sarda, Roidal med mer. Vårt motto er å yte den aller beste servicen og hjelpen for våre kunder, slik at du finner undertøy som er spesialtilpasset deg og som føles komfortabelt. Samtidig er vi opptatte av bærekraftighet, noe som gjenspeiles i mange av våre merker:
Andres Sarda, Damella, Elomi, Empreinte, Fantasie, Freya, JBA, Marc And Andre, Marie Jo, Marie Jo L´aventure, Marie Jo Swim, Marlies Dekkers, Mey, Omero, Panos Emporio, Paula beachwear, Pearl, Pluto, PrimaDonna, PrimaDonna, Swim, PrimaDonna Twist, Roidal, Seafolly, Taubert, Wacoal, Wolford

Velkommen til en hyggelig handel i butikk eller på nett. Vi gleder oss til å se deg.