Trondheim


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 73 51 85 00
Facebook
Website
St. Olavs gate 10, 7012 Trondheim


Share this page


Berge Interiør


Sammen skaper vi ditt unike og helt personlige hjem
Hos Berge Interiør har vi stor tro på personlig kontakt og tett oppfølging. Møbelkunder som ønsker hjemmekonsultasjon tilbys dette kostnadsfritt. Vi tar da en grundig gjennomgang av ditt behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger. Vi følger opp med rådgiving og montering.

Møt oss i butikken!

Berge Interiør tilbyr et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter, og fører mange av markedets mest anerkjente produkter.
Her kan du raskt få en oversikt over våre leverandører og en smakebit av vårt sortiment. Klikk på navnet under bildene for å lese mer om hver enkelt leverandør. Kom innom oss i butikken for å se nærmere på noen av produktene. Vi veileder deg på telefon og epost dersom du trenger hjelp til å finne riktig løsning for deg.

Historien om Berge Interiør
På starten av 60-tallet startet Christian Berge opp en mindre møbelforretning på Byåsen i Trondheim. Forretningen gikk svært bra og etter en tid ble butikken flyttet ned til sentrum. Veksten fortsatte og driften ble etter hvert overtatt av datteren, Ann Christin Berge.

Under Ann Christin Berges kyndige ledelse ble Berge Interiør utviklet til en av byens fremste møbelforretninger. Dagens eiere, Benthe Dragset og Sven Sæther, har begge lang fartstid i interiørbransjen og jobbet i sin tid for Ann Christin. De har videreutviklet det fundament som hun bygget opp og Berge Interiør har beholdt sin posisjon som ledende innen møbler og interiør.