Trondheim


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 930 46 609
Website
Nedre Bakklandet 58 7014 Trondheim


Share this page


Strå Blomsterverksted


Mellom Bakklandet og Solsiden ligger Strå. Lokalet ble åpnet i november 2016, og er et sted som rommer mye kreativitet. Her er blomsterbinderi i fokus, og vi lager blomsterarrangement til alle anledninger. Vi legger vekt på kvalitet og på å skape unike produkter til hver enkelt kunde. Inspirasjonen blir drevet av de ulike sesongene. Med lang erfaring i bransjen, er vi behjelpelig med arrangement i liten eller stor skala i tillegg til bryllup og begravelse. Ønsker du en avtale for fast levering av helgeblomst levert på døren, fikser vi det.

BESTILLING
Vi leverer blomster i hele Trondheim, og har faste utkjøringer formiddag og ettermiddag. Hvis du trenger levering på andre tidspunkt, fikser vi det. Større bestillinger bør være inne noen dager i forkant.

Vårt lokale er utformet med tanke på å holde møter med kunder og pårørende i rolige omgivelser. På denne måten vil kundene få et større innblikk i måten vi jobber på og ta en større del i prosessen det er å bestille til blant annet bryllup eller begravelse. Ta kontakt for timeavtaler.

BRYLLUP
Blomster er viktig i et bryllup. De skal komplementere bruden, og være med på å skape vakre rammer rundt en helt spesiell dag. Vi har lang erfaring med brudebinderi, og legger alltid vekt på brudens ønsker, samt ser på hva som vil kle bruden best i forhold til kjole, farger og form.
Ta kontakt for å avtale time.

BEGRAVELSE
Blomster til et siste farvel betyr mye for de pårørende. Hos oss er det viktig å ha et tett samarbeid med kunden for at de personlige ønskene blir ivaretatt. Vi har lang erfaring og vil strekke oss langt for at den siste hilsen skal skje med en vakker ramme av blomster.

SELSKAP
Vi er behjelpelige med blomster til ulike selskaper. Vaser og dekorasjoner til lokalet samt borddekorasjoner. Scenedekorasjoner og dekorasjoner til talerstol. Ta kontakt for bestilling, og evt befaring.

Trenger du en bukett til deg selv eller andre, ta kontakt eller kom innom for en handel. Bestill gjerne gjennom vår nettbutikk, hvor vi legger ut nye og friske blomster hver uke.