Trondheim


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 993 54 000
midtbykortet@midtbyen.no
Facebook
Website
Midtbyen, 7013 Trondheim


Share this page


Midtbyen


Midtbyen er Trondheims hjerte og sentrum.  Både når det gjelder kultur, servering og shopping. Her kan du rusle i gater og veiter som bærer mye av Norgeshistorien. Samtidig kan du nyte den urbane og moderne byen. Besøke butikker , cafeer , konserter, teater og kino. Møteplasser du vil sette pris på.  Den historiske bebyggelsen danner ofte rammen om mang en heftig kulturopplevelse!

MANGFOLD I MIDTBYEN
Avstandene er små i Midtbyen. Småbyens sjarm og storbyens mange muligheter : dette er et godt utgangspunkt for mange flotte opplevelser! Det er mye å velge i . Her finner du 350 butikker og 200 kafeer  og spisesteder. Ingen andre steder i byen finner du så mye  velge i! Dette gjør Midtbyen til regionens største handelssentrum.

Midtbykortet – enkelt å gi, mer å velge i!
Midtbykortet er et elektronisk gavekort som kan benyttes på 250 ulike steder innen shopping, mat, kultur og velvære i Midtbyen. Kort sagt: Midtbykortet kan brukes til det aller meste!

NYHET! Bestill midtbykortet på nett og betal med kort.
Kjøp midtbykortet: +47 993 54 000
E-post: midtbykortet@midtbyen.no

Midtbykortet  passer til  de fleste anledninger, store som små. Enten det er bursdag, jul, konfirmasjon, bryllup, gave til kollegaer eller noen som rett og slett  fortjener en ekstra oppmerksomhet, er Midtbykortet midt i blinken.