Trondheim


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 73 10 02 80
Facebook
Website
Nordregate 4, 7011 Trondheim


Share this page


David Andersen Gullsmed


David-Andersen Gullsmed – Velkommen til oss i Nordre gate 4
I snart 150 år har David-Andersen designet og produsert smykker til det norske folk og endelig er vi til stede i Trondheim. Vi er svært glade for å kunne tilby kvalitetssmykker til livets små og store anledninger i vår nyåpnede butikk i Nordre Gate 4.

David-Andersen selger et bredt utvalg internasjonale merkevarer, samt smykker i både gull og sølv fra våre egendesignede kolleksjoner. Våre gullsmeder håndlager de vakreste smykker med diamanter og andre edelstener og de kreerer smykker på bestilling for deg som ønsker noe helt unikt. Hos oss kan du booke time for en personlig handleopplevelse med våre dyktige ansatte. Perfekt dersom du ønsker å se på forlovelses, – eller gifteringer, mens vi serverer deg en kopp kaffe i rolige omgivelser.

Besøk https://david-andersen.no/ eller ring 73 10 02 80.

Gjennom generasjoner har vi vært til stede for våre kunder. Vår fagkompetanse gir trygghet ved valg av smykker til livets små og store anledninger.

Våre merkevarer:
Ole Lynggaard Cophenhagen – Georg Jensen – Efva Attling – Dulong – Elhanati – Rikke Harsheim – Gellner – Th. Marthinsen – Arven – Sylvsmidja