Trondheim


Shopping


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 73 87 37 37
Facebook
Website
Dronningens gate 46 7012 Trondheim


Share this page


Riibe Mynthandel


Vi har et stort utvalg av mynter og sedler fra hele verden, antikviteter, brukt sølvbestikk, brukte smykker og brukte diamanter til 1/3 av nypris.

We have a big selection of world coins and paper money, Antiquities, Norwegian silver and second hand jewelry/diamonds.

Riibe mynthandel A/S ble etablert i 1981 av Kjell William Riibe mens han var student i Oslo. Kjell kjøpte sin første leilighet ved å selge en myntsamling som han hadde samlet opp siden han var 6 år gammel. Det var en høy prisøkning på samlingen som gjorde dette mulig. Etter dette visste han at dette var noe han måtte fortsette med og startet en butikk i Oslo. Det var lidenskapen for mynter som drev han i begynnelsen, men det utviklet seg raskt til å inkludere både brukte gull smykker, sølvsmykker, diamanter og sølvbestikk.

Etter et par år flyttet butikken til Trondheim og er nå i dronningens gate 46 midt i Trondheim sentrum med lokaler på 500 m2.
Etter å ha drevet butikken i ca 20 år i Trondheim, der vi kjøpte alt av mynter, sedler, gull, sølv og diamanter, kom åpenbaringen og den store interessen for Norske sedler. I løpet av alle disse årene hadde vi kjøpt masse gode og sjeldne mynter, men antall sjeldne sedler som var blitt kjøpt kunne han telle på 1 hånd. Lidenskapen og den intense samlingen av Norske og skandinaviske sedler startet her og endte med utgitt bok i 2018, Kjell William Riibes Norske seddelsamling.  Verdens største samling av Norske sedler.

I dag har vi et stort utvalg av mynter, sedler, medaljer, investeringsgull & sølv. Norske tradisjonsvarer i sølv korpus, brukt sølvbestikk, brukte gull/sølvsmykker (retro, emalje etc), brukte diamantsmykker og helt nye diamantsmykker!

Vi har veldig mye sølvbestikk i både de klassiske og litt mer originale mønstrene, som Telesølv, Anitra, Odel, Juvel, Polar, Dobbel rokokko, Åre, Aase, Jubileum, Valdres, Flat rose, Opphøyd rose, Tradition, Edel, prins harald, skjell, grill etc.

Priseksempler på flotte norske sølvbestikk deler:
Teskje i sølv kr 100,- pr stk, dessertskje kr 325,- pr stk, spiseskje, gaffel og kniv kr 450,- pr/stk.

Har vi byens største utvalg på diamantsmykker? Vi har mye flott brukt til en rimelig penge og mange nye diamantsmykker til veldig gunstige priser!
Det er så mange flotte sølvvarer og gullsmykker som blir helt nydelige etter en liten puss og rensing.  En manns skrot er en annen manns skatt! Ta turen innom for å finne din unike skatt idag!

Vi kjøper alt av mynter, sedler, medaljer, sølv, gull og diamanter! Bare å ta turen innom, så gir vi deg en pris! Vi heier på gjenbruks samfunnet!

Ta turen innom for en trivelig fornøyelse for øyet og en hyggelig prat!