Trondheim


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 924 00 260
Facebook
Website
Strindfjordvegen 40, 7053 Ranheim


Share this page


Flipper Kafe


Nederst i fjæra, midt ute i Strindfjorden, på kapp Grilstad, der finner du Flipper. En perle av et utested. En frodig oase i midten av et spirende havneavsnitt – kun en halv nautisk mil fra Trondheim sentrum.
Med stilrent, retro interiør – kredibel musikk – og utsikt over fjorden er dette det perfekte stedet for å samle vennegjengen.

Hit kommer du enten slentrende fra kanalen i birkenstocks og fuktig badeshorts, eller rett fra luksusjolla i hvitt yacht club-antrekk og marineblå mokkasiner. Alt etter hvem du er! Et inkluderende samfunn ytterst på Pir Nord. Et vannhull for både landkrabber og polfarere.

Med byens beste bacalao på menyen akkompagnert av reker, deilig kjøtt- og fiskeretter, samt saftige kullgrilla burgere, skal det være mulig å kose seg både til fest og til hverdag. Et rikelig drikkeutvalg matcher naturligvis både sesong og meny. Flotte selskapslokaler inngår også innenfor veggene ute på denne Ranheimsodden og passer for alt fra bedriftsfest og konfirmasjon til båtdåp, bryllup og 30/70-årslag.
Som en naturlig forlengelse av Ladestien kan en kaffetørst turgåer finne seg til rette med en aromatisk, nytraktet kopp kaffe i følge med fersk bakst og dagens avis.

Med en classic cocktail eller håndverksøl fra det store utvalget kan du lene deg tilbake på uteserveringen og skue ut over fjorden, hvor du skimter Klumpenes Verden i det fjerne. Snart får du kanskje selskap på bordet ved siden av fra familien som nettopp bakket til kai i sin nyinnkjøpte cabincruiser på Grilstad Småbåthavn. Plutselig lyder et jubelbrus inne ved et shuffleboard, hvor en presis knock-out har funnet sted etter en perfekt utført side-wheeler. Eller så var det en Sandy Ricks look-a-like som, etter tre dager med konstant flippring, satte new high score på en av våre originale, klenodiske flipper-maskiner.
En gang var Ranheim en stolt industribydel, det er det fortsatt, men nå har vi også Norges kuleste bydelskafé. Her blir man nødt til å pingse ved ankomst for denne marinaen lever sitt eget liv.
En kunstig øy med ekte sjel!