Trondheim


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 984 56 961
Facebook
Website
Nardovegen 10, 7032 Trondheim


Share this page


Trondheim Sjokolade


Trondheim Sjokolade AS lager høykvalitets håndverkssjokolade i sitt sjokoladeverksted på Nardo i Trondheim. I tillegg til produksjon tilbyr vi oppdragsbaserte tjenester der vi kan lage spesialtilpassede sjokoladeprodukter til restauranter, caféer og andre som måtte ønske det. Vi tilbyr også muligheten til å selge våre produkter med egen branding på emballasjen.

Vi produserer alt fra høykvalitets håndlagede sjokoladeplater til stilfulle konfektbiter med de beste råvarer. Vi holder også kurs med sjokoladetema og eventer for både privatpersoner og bedrifter. I tillegg er vi en distributør av kvalitets-couverture og kakaobønner.

Etter at Trondheim Sjokolade tok over Cielo AS, ville vi fortsette med merkenavnet Cielo som hadde en fortsatt stor resonans blant folk. Samtidig ville vi markere at dette er en ny Cielo. Derfor endret vi merkenavnet til Cielo By Alma Sundøy. I tillegg til å fortsette arven etter Cielo vil vi bringe den unike kompetansen og kunnskapen til vår hovedchocolatier og satse på nyskaping.

Visjon
Vi vil være det selvsagte valget for høykvalitets håndverksjokolade og sjokoladeekpertise i Norge og resten av verden.

Mål
Vi vil ha kompromissløst fokus på fortreffelighet innen sjokoladehåndverket og i utvelgelse av ingredienser hele veien fra sjokoladen til det ferdige produktet.