Trondheim


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 407 47 781
+47 900 81 062
Facebook
Website
Sluppenvegen 25, 7037 TRONDHEIM


Share this page


Pettersen & Co.


Pettersen & Co, Kolonial og Fetevarer ble stiftet høsten 2021 av en gjeng matglade venner – med relasjoner på kryss og tvers innad som ektepar, kjærester, foreldre og barn. Flere av eierne kan svinge grytene på mesterlig vis – og noen har hatt mat som profesjon i mange år på flere områder.

Forretningsideen er like enkel som den er vanskelig, og med en felles interesse for mat og drikke godt over gjennomsnittet – ble Sluppen et godt sted å etablere seg på.

Pettersen & Co skal tilby usnobbet god mat og opplevelser for en grei pris til folket.

En av eierne heter Pettersen – som forøvrig er det 10. mest brukte etternavnet i Norge. Det sier seg selv at vi skal være et tilbud til de fleste, usnobbet og trivelig.

Ove André Pettersen en av ildsjelene for dette matstedet, har en interesse for mat som begynte tidlig i barndommen med å bake utallige krydderkaker. Nå er mat livretten hans og det kokes, bakes og stekes i mange sammenhenger.

Han kan ikke begrensingens kunst! Så derfor har det blitt et ordtak at vi «tar en Pettersen» når et lite måltid baller på seg til en 7-8 retter.

Og raus skal vi også være med både mat, kunnskap, humor og god stemning.

Det blir god mat og drikke – både lokalt og internasjonalt, og vi er like opptatt av matkultur og tradisjoner som av alt som er nytt og spennende.

Pettersen & Co ønsker alle velkommen til matbordet sammen med oss.