Oslo


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 947 94 738
Website
Kirkegata 5, 0153 Oslo


Share this page


AC Perchs Tehandel


Velkommen til vår nye butikk og Tea Room i Oslo.

Den 1. november 2017 åpnet Kongelig Hofleverandør A.C. Perch’s Thehandel en ny butikk og Tea Room i Kirke Gata 5 i Oslo (Kvadraturen- kun 400 meter fra Karl Johans Gate).

I den nye butikken vil du finne vårt store utvalg av kvalitetsteer, tebokser, gaveesker og annet klassisk tetilbehør fra vårt sortiment.

A.C. Perchs Tea Room Oslo
Nå kan du også besøke Perchs Tea Room i Oslo. Når du går inn i Perchs Tea Room møter du et univers av autentisk tekultur. Her finner du mer enn 150 forskjellige teer og lekre delikatesser, som alle er nøye utvalgt til teenes karakteristiske aroma. Og vi veileder dig gjerne, slik at du får den perfekte teopplevelse.

Te tar tid, og hos oss finner du nettopp denne roen og tiden til å sette dig ned og fordype dig i teens vindunderlige verden.

Du kan reservere bord og sette dig ned med venner og familie, og nyte en god kopp varm te, Five O Clock Tea etter eget valg sammen med våre mange delikatesser fra menyen.

Vi vet, at de beste teopplevelsene kommer ved en kombinasjon av den herlige, varme drikken, borddekkingen, musikk, blomster, porselen og sist med ikke minst, det gode selskap.
Og det er nettopp disse verdiene som ligger bak Perchs Tea Room.

Reserver ditt bord allerede i dag, og vær en av de første som får bord i den helt nye tesalongen i Oslo. Reservation på telefon eller www.perchs.no

Vi gleder oss til å ønske dig velkommen til vår nye butikk og Tea Room!