Oslo


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
22437228
post@rodelokken.no
Website
Wedelsvei 1, Bygdøy, 0287 Oslo


Share this page


Rodeløkken Kafe


Velkommen til Rodeløkken kafe – en oase i hovedstaden OsloBare 10 minutter fra Oslo sentrum kan du svinge inn og ta en kopp kaffe sammen med vafler eller kaker av ulike slag. Med skog og sjø i alle retninger er denne kafeen unik så sentralt i Oslo. Her kan du virkelig slappe av fra storbyens mas og kjas.

Her på Rodeløkken har det eksistert serveringssted siden 1873, og navnet er fra en tidligere eier av stedet, generalkonsul Ernst Rohde som var en av kongens mest betrodde menn. Kafeen het også Rohdeløkken Kafe, men ble i senere tid skrevet uten h i navnet.

Rodeløkken Kafe har et flott lokale som passer for de fleste anledninger. Lokalet kan romme opptil 50 – 60 personer, men man utvider ofte med telt utenfor hvis man er mange personer. Med god plass utenfor kafeen, er det mulig med servering for opptil 120 personer. Typer arrangement er alt fra enkle lunsjer og frokost til flotte bryllupsmiddager, bursdagsfester osv. Kontakt oss for tilbud eller bestilling.

Fra menyen kan man velge en nydelig spansk tapasbuffêt, spansk oksegryterett eller en tradisjonell norsk sommerbuffêt til ditt selskap. For mer informasjon gå inn på selskapsmeny.