Oslo


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 22 55 60 63
Website
Maridalsveien 21, 0178 Oslo


Share this page


Fresko


Fresko har vært i det norske markedet siden 2012 som den første sunnhets-matkonsept i Oslo.. Vi tilbyr folk i alle aldre til å nyte et sunt og mettende måltid. Laget daglig med ferske, sesongbaserte og økologiske råvarer som mulig. Nyt maten i vår lyse og energiske restaurant eller som en take-away bestilling.

Freskos mål er å tilfredsstille et krevende og urbant internasjonalt klientell, ved å tilby håndplukkede sesongbaserte frukt og grønnsaker. Alle produkter blir håndtert med absolutt omhu av høyt trent personale. Vi ønsker å strekke oss slik at vår mat skal dekke alle ernæringsmessige behov til våre kunder. Vi har produkter med lavt natrium og lavt fettinnhold. Hvert måltid er satt sammen for å oppfylle anbefalingen av protein, karbohydrater og fettproporsjoner.

Vår meny er inspirert av vår multikulturelle bakgrunn og erfaringer og kunden blir presentert med en ferdiglaget meny. Vi bruker økologisk brød av surdeig. Våre salater inneholder ikke pasta eller sylteagurk. Vi har høy kvalitet fisk og hummus – midtøstens dip.

For et lettere måltid, be om våre deilige hjemmelagde “dagens suppe”. Vi bruker forkjellige og spennende oppskrifter – våre supper er melke og glutenfrie.

Målet vårt er å bli en av den beste «fresh-food-kaféene» som leverer fersk og sunn mat på en effektiv måte og ønsker å tilfredsstille et krevende og urbant klientell ved å tilby håndplukkede sesongvarer av frukt og grønt, valgt under strenge standarder for matvaresikkerhet. Vi samarbeider med anerkjente leverandører som legger stolthet i sine produkter.

Våre ansatte har god kompetanse og vil hjelpe deg gjennom fordelene ved en sunn livsstil og hvordan du kan innta supermat og komme i gang med juice-programmer. Vi har også et utvalg allergivennlig mat og mange retter som er gluten og melkefrie.

Velkommen til kafe/restaurant, som nå har lokale i Maridalsveien 21. Prøv vårt nye og spennende Brunch-konsept på Fresko. Et konsept som ikke er så etablert i Oslo. Våre kunder kan starte med en økologisk «juicetail» (juice cocktail ) mimosa laget med økologisk Cava og fersk presset appelsin juice eller Pimm´s med ferske ingredienser. Vi serverer froktost hele dagen.

Den kan også leies ut til arrangementer. Kontakt oss for mer info rundt dette.