Oslo


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 405 00 101
post@michaels.no
Facebook
Website
Briskebyveien 31, 0260 Oslo


Share this page


Michaels


Stories in food and flavours, people and entertainment. Velkommen til Michaels, stedet med store matopplevelser, spennende gjester og høy puls. Lokalene er blant byens råeste og ligger i den gamle trafostasjonen på Briskeby i Oslo.

THE KITCHEN
Maten som kommer fra kjøkkenet vårt er preget av renhet og enkelthet. Gode og friske råvarer. Tydelige og rike smaker. Et visuelt godt uttrykk med fokus på grønne retter med magiske og overraskende smaker. Retter som henter inspirasjon fra øst og fra vest. Et kjøkken fra hele verden – på Briskeby, i regi av mesterkokken Øyvind Dalelv.

Meetings at Michaels
Michaels er et sted der mennesker møtes, også i forbindelse med en jobblunsj eller forretningsmiddag. Vi har også lokaler om egner seg godt for firmaarrangementer av ulik størrelse. De kan reserveres enkeltvis, i kombinasjon eller samlet. Vi har også en egen artistmeny som kan gi arrangementet en ekstra dimensjon.

SPECIAL EVENTS & PRIVATE PARTIES
Hos Michaels legger vi til rette for lukkede selskaper. Hit kan du legge bryllupsfeiringen eller jubileet, den private festen eller foredraget, premierefesten eller minnestunden. Lokalene kan reserveres enkeltvis, i kombinasjon eller samlet.

THE BAR
Baren er hjertet av Michaels og er et stort og åpent lokale med egen bar, lun peis og bord med plass til 66 gjester. Enda flere for dagene med høy puls. Uformelt, stedet for en enkel lunsj, full middag eller noe å drikke over en god samtale.

THE MEZZANINE
Med sine nordlysdraperier ligger messaninen høy hevet over restauranten, den har egen bar og bord med kapasitet til 45 personer. Godt egnet for lukkede selskaper.

THE BRASSERIE
Brasseriet ønsker inntil 70 gjester velkommen med bord, egen scene, piano, bar og en skjermet sofagruppe. Her legger vi også til rette for arrangementer med høy stemning og har alt av teknisk utstyr.

THE CLUB
Klubben i kjelleren er unik, mobilfri og inspirert av jungelen. Tilstøtende vinkjeller. Et privat sted å trekke seg tilbake etter middagen. Kapasitet til 40 gjester.

THE TERRACE
Uteserveringen kombinerer den gode stemningen fra Michaels med sol, frisk luft og et hyggelig nabolag.