Oslo


Food & Drink


Opening hours
Mon.:
Tue.:
Wed.:
Thur.:
Fri.:
Sat.:
Sun.:
+47 23 11 54 70
Website
Jernbanetorget 1, 0154 Oslo


Share this page


Olivia Østbanehallen


I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivia Østbanehallen flott plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Restauranten er inspirert av storslagne Milano og byen er godt representert i interiøret og bildene. Her er det alltid mye som skjer og med peiser og levende lys skaper vi den lune Olivia-atmosfæren på en ellers travel jernbanestasjon.

Restauranten har også en stor uteservering på torget med utsikt mot fjorden og Operaen.

Olivia sin ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia
Autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, service og personale som skinner av fellesskap og lidenskap samt dyktige og lekne kokker – akkurat som i en italiensk familie.

Du kan også booke private selskaper.

Historie
Olivia åpnet for første gang dørene på Aker Brygge i 2006 med en meny som senere har blitt kjernen i alle Olivia-restaurantene; steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter. Det italienske kjøkken verdsetter få, men veldig gode råvarer og dette har vi selvfølgelig adoptert.

I dag har vi åtte restauranter i fem byer. Alle har den samme lune atmosfæren som vi er kjent for, men restaurantene har også hver sin personlighet som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret. På Aker Brygge tar vi deg med til Napoli, pizzaens fødeby og det naturlige valget for vår første restaurant. I Hegdehaugsveien kan du oppleve travle Roma, mens Tjuvholmen er et lite stykke Venezia i Oslo. Østbanehallen er inspirert av storslagne Milano, i Trondheim ser vi til Firenze og for Bergen har vi hentet inspirasjon fra vakre Palermo på Sicilia. Vår restaurant i Stavanger er inspirert av fiskelandsbyen Portofino. I november 2018 åpnet vi vår aller nyeste restaurant i Gøteborg, som er den første Oliviarestauranten utenfor Norge, og som derfor også henter inspirasjon fra Napoli, i likhet med Olivia Aker Brygge. De forskjellige byene byr på unike smaker og mattradisjoner som tar deg med på en smaksreise gjennom Italia, og som du kan oppleve på de forskjellige restaurantene våre.

Uansett hvor du velger å besøke oss skal du få den samme gode opplevelsen av tilstedeværende og kunnskapsrike servitører, dyktige kokker, uformell stemning og hyggelige omgivelser. På den måten har vi hentet det beste av Italia til oss.

Benvenuti!