Food & Drink

Share this page
Stranden 30
Vår kjøkkensjef Atli Màr Yngvason (Pjoltergeist & Katla), brenner for kortreiste råvarer hvor produktet får være stjernen! Et nordisk kjøkken inspirert av Atlis reiser til Kina, Thailand og Mexico – her lager vi digg mat. Ingen skal bekymre seg for å gå tom for noe godt i glasset hvis Jimmy får bestemme. Vinkartet er stort nok for alle!
Hekla Restaurant
En mer à la carte-konsept, hvor åpen grill, delingsretter og varme vibber preger både meny og atmosfære. Her er ambisjonen å skape et sosialt rom der både maten og stemningen inviterer til å bli sittende, dette ikke første gang trioen krysser veier. Atli og Jimmy Ørnewald jobbet tett sammen på Katla, mens Christian og Jimmy Ørnewald har bygd opp Jimmy’s på Grünerløkka til å bli en av byens mest populære nabolagsrestauranter.
Bak vinlisten står sommelier Jimmy Ørnewald. Her finner du en omfattende og levende vinmeny med noe for enhver smak – fra klassiske favoritter til spennende nykommere. Enten du er på jakt etter det perfekte glasset til maten, eller bare vil nyte vin i godt selskap, er du hjertelig velkommen. Hos oss er det ingen spiseplikt – kom innom for et glass, en flaske eller bare en hyggelig prat om vin.
Vågen Restaurant – Sjømat på VÅGEN
«Vågen», konseptet som tilbyr en fast, sesongbasert set meny med norsk sjømat i hovedrollen. Mye av råvarene kommer fra Dundrun, og menyen vil speile tilgangen på sjømat året rundt.
– Vi ønsker å gi folk en tydelig og gjennomarbeidet opplevelse, hvor kvaliteten på råvarene får skinne. – Det er en rendyrket sjømatrestaurant, men uten stiv stemning.
Skapet av Atli Mar Yngvarson